Κυριακή 31 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προετοιμάζονται εργαζόμενοι, αγρότες και ΕΒΕ

Συνεχίζεται και κλιμακώνεται η προετοιμασία της κινητοποίησης στη Θεσσαλονίκη από τα ταξικά συνδικάτα. Η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων αποφάσισε να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ με τετράωρη στάση εργασίας (4 μ.μ. έως 8 μ.μ.) και με προσυγκέντρωση στις 5.30 μ.μ., στον πεζόδρομο Τσιμισκή.

Στην Κοζάνη, το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας, διοργανώνει σύσκεψη την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 8 μ.μ., στα γραφεία του. Ηδη έχει ανακοινώσει συμμετοχή στο συλλαλητήριο με αναχώρηση στις 3 μ.μ. από το Δημαρχείο.

Για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο, τα λεωφορεία από τη Λάρισα θα αναχωρήσουν στις 3 μ.μ. του Σαββάτου, από το τέρμα της οδού Βενιζέλου (κάτω από τον Αγιο Αχίλλειο). Τέλος, η Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης καλεί σε προσυγκέντρωση στις 5.45 μ.μ., στο Ηλέκτρα Παλλάς.

Γενική Συνέλευση για τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο και για την οργάνωση των αγώνων το επόμενο διάστημα, διοργανώνει το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Τέλος, συνεδρίαση της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ θα γίνει αύριο Δευτέρα, 1 Σεπτέμβρη, στη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ