Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοκαΐνη περιείχε δέμα που έφτασε σε εταιρεία «κούριερ» και προερχόταν από την Ινδία, με δρομολόγιο μέσω Γερμανίας. Κατά την παραλαβή του συνελήφθη ένας 22χρονος. Οπως ανακοινώθηκε, το δέμα περιείχε 30 κυλινδρικά πλαστικά φιαλίδια στα οποία ήταν κρυμμένα 162,8 γραμμάρια κοκαΐνης.

Δύο άτομα, ένας 29χρονος και μία 22χρονη, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια της Πάτρας, ενώ αναζητείται κι ένας ακόμα νεαρός. Ο 29χρονος αναζητούνταν από την Αστυνομία, καθώς πριν λίγες μέρες φέρεται να είχε πυροβολήσει έναν 36χρονο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του, στο σπίτι όπου διέμενε εντοπίστηκε και μία 22χρονη που συνελήφθη. Σε αυτό βρέθηκαν επίσης δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης κι ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Η ΕΛΑΣ αναζητεί τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να τον συλλάβει. Αξίζει να σημειωθεί πως για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ένας 28χρονος και μια 25χρονη, με τις κατηγορίες της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Εφόδους σε καταστήματα που λειτουργούσαν ως «μίνι καζίνο» έκαναν προχτές αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από αυτά τα καταστήματα συνελήφθησαν συνολικά 38 άτομα. Πιο συγκεκριμένα, οι έφοδοι της ΕΛΑΣ έγιναν σε πέντε καταστήματα σε Πολίχνη, Εύοσμο, Ανάληψη και Τούμπα, απ' όπου συνολικά συνελήφθησαν οι 5 υπεύθυνοι κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, 5 υπάλληλοι και 27 άτομα που έπαιζαν «φρουτάκια».

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απάτης και της αντιποίησης είναι ένας 61χρονος. Οπως ανακοινώθηκε, ο κατηγορούμενος - σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία - είχε αποσπάσει το ποσό των 2.500 ευρώ από πέντε θύματα, μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες. Ο 61χρονος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, παρίστανε τον υπάλληλο κρατικής υπηρεσίας και προσέγγιζε τα θύματά του με το πρόσχημα της μεσολάβησής του για τη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών προβλημάτων και προβλημάτων εύρεσης εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ