Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση με τον δήμαρχο Νάουσας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Με τον δήμαρχο Νάουσας, Ν. Κουτσογιάννη, συναντήθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ το απόγευμα της Κυριακής. Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ο Δ. Κουτσούμπας υπογράμμισε πως η περιοχή διαθέτει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης, τις οποίες όμως η πολιτική που ακολουθείται δεν επιτρέπει να γίνουν πράξη ώστε να ζήσει ο λαός καλύτερα. Επισήμανε πως η Τοπική Διοίκηση, ως τμήμα του κράτους, λειτουργεί στο ασφυκτικό πλαίσιο αυτής της πολιτικής ενώ πρόσθεσε πως η ενημέρωση και η κινητοποίηση εργαζομένων και ανέργων είναι ο μόνος δρόμος, προκειμένου να ασκηθεί πίεση και να αποσπαστούν κατακτήσεις.

Οσον αφορά στις προτεραιότητες που θέτουν οι δυνάμεις του ΚΚΕ στους δήμους, και στο δήμο Νάουσας, αυτές, όπως σημείωσε, σχετίζονται με τους παιδικούς σταθμούς, το νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας, την ανεργία, τα κλειστά εργοστάσια στην περιοχή, την ουσιαστική στήριξη και προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αντίθεση του ΚΚΕ στην ιδιωτική επένδυση στο όρος Βέρμιο, με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, η οποία, όπως είπε, συνιστά παράδοση του φυσικού και ενεργειακού πλούτου της περιοχής σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους της Ενέργειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ