Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Στο Αίγιο η πρεμιέρα της ΑΕΚ

Από το Αίγιο θα ξεκινήσει η πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League, αφού η χτεσινή κλήρωση των αγώνων της νέας σεζόν για τους δύο ομίλους της κατηγορίας έφερε την Ενωση αντίπαλο του Παναιγιάλειου εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου. Οσον αφορά τον Βόρειο Ομιλο, στην πρεμιέρα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια ΑΕΛ - Απόλλων 1926 και Πιερικός - Ηρακλής.

Σημειώνεται πως μετά την αποχώρηση του Αρη και της Δόξας Δράμας, ο κάθε όμιλος θα απαρτίζεται από 13 ομάδες, ενώ για τεχνικούς λόγους υπήρξε μετακίνηση του Φωκικού στον Βόρειο. Αναλυτικά, οι ομάδες των δύο ομίλων είναι:

Νότιος Ομιλος: ΑΕΚ, Αλιμος, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωστήρας, Χανιά.

Βόρειος Ομιλος: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων 1926, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος, Φωκικός.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτέμβρη και η κανονική διάρκειά του θα ολοκληρωθεί στις 29 Μάρτη. Τα πλέι οφ που θα κρίνουν την άνοδο και τα πλέι αουτ που θα καθορίσουν τον υποβιβασμό θα διεξαχθούν από τις 5 Απρίλη μέχρι τις 7 Ιούνη. Με βάση τα όσα ισχύουν φέτος, την άνοδο θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες των πλέι οφ και 12 ομάδες (έξι από κάθε όμιλο) θα υποβιβαστούν στη Γ΄Εθνική.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης υπήρξε αντίδραση από την πλειοψηφία των εκπροσώπων των ΠΑΕ για θέματα που αφορούν τη χορηγία με τον ΟΠΑΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ