Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ 73-61
Στην τετράδα οι Λιθουανοί

Ο στόχος της κατάκτησης ενός μεταλλίου στο φετινό Μουντομπάσκετ της Ισπανίας ήρθε ένα βήμα πιο κοντά για τη Λιθουανία, που από χτες φιγουράρει πλέον στην τετράδα της διοργάνωσης μετά τη νίκη στα προημιτελικά επί της Τουρκίας με 73-61. Με κορυφαίο τον Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις η Λιθουανία ανέβασε την απόδοσή της στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφερε στα μέτρα της το μέχρι τότε αμφίρροπο παιχνίδι, όπου οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Για την Τουρκία απογοητευτικά ήταν τα ποσοστά ευστοχίας από μακρινή απόσταση αφού είχε μόλις 3 εύστοχα τρίποντα στις 18 προσπάθειες. Στα ημιτελικά η Λιθουανία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Σλοβενίας - ΗΠΑ (αγωνίζονταν χτες βράδυ).

  • Με τα περισσότερα βλέμματα να πέφτουν στην αναμέτρηση της Σερβίας με τη Βραζιλία (23.00 ΑΝΤ1), που μοιάζει πιο αμφίρροπη σε σχέση με το άλλο παιχνίδι της μέρας μεταξύ Ισπανίας - Γαλλίας (ΟΤΕ TV) σφραγίζονται σήμερα τα άλλα δυο εισιτήρια για την τετράδα με την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης.
  • Mια μέρα μετά την επισημοποίηση από πλευράς ΦΙΜΠΑ ότι θα διεξαγάγει έρευνα για τα δρώμενα στον αγώνα της Αυστραλίας με την Ανγκόλα η Ομοσπονδία των... καγκουρό απάντησε στα όσα έχουν λεχθεί για το παιχνίδι με δική της ανακοίνωση. Σε αυτή αρνείται κατηγορηματικά κάθε υπόδειξη πως η Εθνική Αυστραλίας συνωμότησε για το αποτέλεσμα με την αφρικανική χώρα διευκρινίζοντας ότι η ομάδα μπήκε στο παιχνίδι για να το κερδίσει - απλά και ξεκάθαρα. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκε στο στόχαστρο ψιθύρων και σχολίων εξαιτίας της ήττας των Αυστραλών, η οποία θεωρούνταν... βολική αφού απέφευγαν τις ΗΠΑ σε πιθανή πρόκρισή τους στα προημιτελικά (την οποία όμως δεν πέτυχαν).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ