Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Με τον Γκιστ στη Γαλλία ο ΠΑΟ

Με καθυστέρηση, τελικά, μιας ημέρας, ο Τζέιμς Γκιστ ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού και πλέον, ενόψει των φιλικών αγώνων της ομάδας, αρχής γενομένης απ' την πόλη Μιλούζ της Γαλλίας, ο Αμερικανός τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Απ' την πλευρά του, ο Γκιστ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την κατανόηση που έδειξαν στο προσωπικό πρόβλημά που αντιμετώπιζε και έγινε η αιτία της μη έγκαιρης αναχώρησής του απ' τις ΗΠΑ, ενώ δήλωσε και ανυπόμονος να μπει στην αγωνιστική δράση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Τις επτά μεταγραφές έφτασε ο Απόλλωνας Πάτρας, αφού χτες ανακοίνωσε την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Τάσου Αντωνάκη, με τον 22χρονο φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο νεοφώτιστος στην Α1 Κόροιβος Αμαλιάδας, που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ Ντουέιν Ντέιβις, που αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη Μούρθια.

ΕΣΑΚΕ: Οπως γνωστοποίησε χτες ο ΕΣΑΚΕ, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτέμβρη, ενώ στην ίδια εκδήλωση θα υπάρχει και βράβευση των ομάδων και των παικτών που διακρίθηκαν κατά την περυσινή χρονιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ