Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στα ημιτελικα οι νεάνιδες

Σε ρότα μεταλλίων στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Ρώμη, μπήκε από χτες η Εθνική νεανίδων, που φιγουράρει πλέον στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας επικράτησαν στα προημιτελικά χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία της Ουκρανίας με 25-4 και σφράγισαν το εισιτήριο για την τετράδα. Εκεί, στον ένα ημιτελικό, που θα γίνει το Σάββατο (18.30), θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού μεταξύ της Ολλανδίας και της Ισπανίας.

Η ελληνική ομάδα επέβαλε άνετα το ρυθμό της στο παιχνίδια και είναι χαρακτηριστικό ότι στα δυο πρώτα οκτάλεπτα, μάλιστα, δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ, ενώ στην επανάληψη, αν και έριξε τους ρυθμούς της, είχε κάποια δυναμικά ξεσπάσματα που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στα τελικά επίπεδα.

Για την Εθνική τα γκολ πέτυχαν: Πλευρίτου Ελ. 4, Χαραλαμπίδου Ι. 4, Πλευρίτου Β. 4, Ντάσιου 4, Ελευθεριάδου 3, Νιαρχάκου 2, Χαραλαμπίδου Στ. 2, Καλογεράκου 1, Χυδηριώτη 1.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Ουγγαρία, που επικράτησε επί της Ρωσίας με 11-8 και θα περιμένει τον αντίπαλό της απ' το παιχνίδι Ιταλίας - Μ. Βρετανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ