Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΑΚΡΟΠΟΛ»
Επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το «Ακροπόλ», με την οποία καταφέρεται εναντίον του Διονύση Τσακνή και του Γιώργου Κιμούλη, επειδή ...τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους και των συνεργατών τους στην παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες».

«Ο Θεατρικός Οργανισμός "Ακροπόλ" συνεπής προς τη δήλωσή του» -αναφέρει η ανακοίνωση- «σήμερα δεν έχει καμία εκπρόθεσμη υποχρέωση προς τους ηθοποιούς του Χορού της παράστασης και επιπλέον έχει εξοφλήσει στο ακέραιο και για το σύνολο της περιοδείας όλους τους συνεργάτες και συντελεστές της παράστασης, Κώστα Γεωργουσόπουλο, Γιάννη Μετζικώφ, Κατερίνα Μαραγκουδάκη και Ελενα Γεροδήμου. Το ίδιο έχει πράξει για το σύνολο των πρωταγωνιστών της παράστασης, Δημήτρη Πιατά, Φαίη Ξυλά, Θανάση Αλευρά, Δημήτρη Ραφαήλο, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και Χάρη Χιώτη... Οσο για τον κ. Γιώργο Κιμούλη και τον κ. Διονύση Τσακνή, την απάντηση για τις συκοφαντίες και τις καταγγελίες τους θα δώσει η Δικαιοσύνη, στην οποία και θα προσφύγουμε για την ικανοποίηση της ζημίας που μας προξένησαν από την ακύρωση των παραστάσεων σε Χαλκίδα, Κορυδαλλό και Νίκαια, καθώς και για τη δυσφήμιση του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ».

Προς ενημέρωση, η ακύρωση της Χαλκίδας έγινε λόγω Επίσχεσης Εργασίας (νόμιμη και δικαιολογημένη, αφού δεν πληρώνονταν οι εργαζόμενοι), στον Κορυδαλλό λόγω Εξώδικου εργαζομένων (επίσης, εξαιτίας μη καταβολής δεδουλευμένων) και στη Νίκαια λόγω της απαγόρευσης της μουσικής του Διονύση Τσακνή.

Για τις ευθύνες του «Ακροπόλ» απέναντι στους εργαζόμενους από τη ματαίωση των υπολοίπων παραστάσεων, εντός μάλιστα Αττικής (με καθαρά κέρδη), δεν τις αναλαμβάνει ο Φάνης Κιρκινέζος, αντίθετα απειλεί τους εργαζόμενους που τόλμησαν να απαιτήσουν τα δεδουλευμένα τους.

«Με λύπη» του ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να ματαιώσει τις τελευταίες παραστάσεις, «λόγω χαμηλής ανταπόκριση του κοινού και άλλων λόγων». Αυτούς τους άλλους λόγους δεν τους αναφέρει, βέβαια. Είναι, πάντως, απορίας άξιο το πώς βρήκε τα λεφτά να εξοφλήσει τώρα και όχι στη διάρκεια της «Οδύσσειας» των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ