Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Εμεινε Α1 ο Πανιώνιος

Εστω και στο... και 5 ο Πανιώνιος εξασφάλισε χτες το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) που πάρθηκε κατά πλειοψηφία (4-3) στη χτεσινή συνεδρίαση. Οι «κυανέρυθροι» έστω και εκπρόθεσμα (αφού η τελευταία παράταση της ΕΕΑ είχε λήξει την περασμένη Δευτέρα) κατέθεσαν (ξανά) το φάκελό τους στον οποίο περιλαμβανόταν και η εγγυητική επιστολή των 100.000 ευρώ που απαιτούνταν. Η απόφαση της ΕΕΑ πάντως προκάλεσε αντιδράσεις με πρώτες αυτές της υποψήφιας αντικαταστάτριας (από την Α2) Καβάλας που έκανε λόγο για κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών και των νόμων.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Οι νίκες των νεοφώτιστων στην Α1, της ΑΕΚ και Κόροιβου Αμαλιάδας, επί των Ρεθύμνου (81-78) και Τρικάλων (69-64) αντίστοιχα ξεχώρισαν από τη 2η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου. Αντίθετα, Αρης και Απόλλων Πατρών επιβεβαίωσαν το ρόλο του φαβορί απέναντι σε Ψυχικό (90-65) και Φίλιππο Βέροια (77-63) αντίστοιχα. Ετσι, στην επόμενη φάση (τα παιχνίδια στις 4/10) θα κοντραριστούν τα ζευγάρια Αρης - ΑΕΚ, Απόλλων Π. - Κόροιβος.

ΕURO CUP: Στα δύσκολα έριξε τον ΠΑΟΚ η χτεσινή κλήρωση των ομίλων για το Euro Cup της νέας περιόδου αφού ο «Δικέφαλος» κληρώθηκε στο ΣΤ' όμιλο με αντιπάλους τις Λοκομιτίβ Κουμπάν Καρσίγιακα (Τουρκία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Βεντσπίλς (Λετονία) και Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία).

ΠΑΟ: Οι πολλοί τραυματισμοί των παικτών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με κυριότερο αυτόν του Νέλσον, αναγκάζουν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού να προβούν στις δοκιμές παικτών έστω και την τελευταία στιγμή. Ο Αμερικανός Ράιτ είναι αυτός που θα περάσει τεστ τις επόμενες μέρες για ενίσχυση κάτω από το καλάθι ενώ οι πληροφορίες φέρουν τους «πράσινους» να αναζητούν και λύση στη θέση 1 (για τη θέση του Νέλσον).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τη ΓΓΑ να επισημοποιήσει το έγγραφο τιμωρίας του Δ. Γιαννακόπουλου, πως δεν είναι πλέον πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σημειώνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες μέρες έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους κατά πόσο εφαρμόζεται η τιμωρία που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και αφορά έκπτωση από κάθε διοικητικό αξίωμα και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ