Τρίτη 21 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«FORTHNET»: Απεργούν την Παρασκευή, 24 Οκτώβρη, οι εργαζόμενοι στη «Forthnet» μετά από απόφαση που πήραν σε Γενική Συνέλευση και το επιχειρησιακό σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους στην περιφρούρηση της απεργίας στις 7 π.μ. στο κτίριο του Ταύρου. Διεκδικούν υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς, διεύρυνση των δικαιωμάτων, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Να μετατραπούν άμεσα οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου για τους επενοικιαζόμενους συναδέλφους, την πρόσληψή τους από τη «Forthnet» - στην προοπτική υπογραφής Επιχειρησιακής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους. Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις. Να σταματήσει η πίεση και η εντατικοποίηση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Εκδήλωση διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου αύριο, Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», με θέμα: «Οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, το πρόβλημα της ανεργίας. Η οργάνωση της πάλης μας». Θα μιλήσει ο Θωμάς Κακαβάς, στέλεχος του ΠΑΜΕ, υπεύθυνος για τα ζητήματα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Σε συγκέντρωση στο νοσοκομείο της πόλης προχωρούν αύριο, Τετάρτη, στις 11 π.μ., οι συνταξιούχοι στο Αγρίνιο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Κινητοποίηση στον ΕΟΠΥΥ διοργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης - Δάφνης - Υμηττού σήμερα, στις 8.30 π.μ., απαιτώντας τη στελέχωσή του με επαρκές προσωπικό. Στην κινητοποίηση καλεί και η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ