Κυριακή 26 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ενημέρωση τον γιατρό Ν. Ραζή και την Κ. Γεωργιάδου (πρόεδρο και γγ του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων - Επαρχίας), καθώς και όλη την Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Ατομικού Διαγωνισμού Σκακιστικού Σκίτσου.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και θα διεξαχθεί στο Καλλιμανοπούλειο Κέντρο Καλαβρύτων στις 5 και 6 Δεκέμβρη 2014. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (και χωρίς παράβολο) ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και τόπο διαμονής. Παράλληλα θα γίνουν σκακιστικοί αγώνες και διάφορες εκθέσεις. Πολλά έπαθλα για τους τρεις νικητές της Γενικής Κατάταξης, αλλά και 15 ακόμα κατηγοριών: Κύπελλα, Μετάλλια, Συλλογές: Γραμματοσήμων, Ζωγραφικής και Σκίτσου κ.ά. Οι δημιουργίες θα κριθούν από 5μελή Επιτροπή (που εξαιρείται του διαγωνισμού). Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπο αποστολής - αδημοσίευτης δημιουργίας - καλέστε στο 6932.468.208 κ. Ν. Ραζή.

* ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ το χειμερινό αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΟΝ Φιλαδέλφειας, που ήδη έχουμε δημοσιεύσει, ξεκινάει στις 30 Οκτώβρη και κάθε Πέμπτη μέχρι τις 11 Δεκέμβρη, άλλο ένα τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση.

Δικαίωμα συμμετοχής στο «Φθινόπωρο 2014» έχουν σκακιστές-στριες του ΣΟΝΦ με διεθνές ΕΛΟ >1700, καθώς και σκακιστές ομόρων Σκ. Συλλόγων με διεθνές ΕΛΟ >1800. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή γιατί ο αριθμός συμμετοχών είναι αυστηρά περιορισμένος. Πληροφορίες και συμμετοχές αλλά και για αποτελέσματα ή κληρώσεις κάθε γύρου: στο e-mail του ΣΟΝΦ soufilad@yahoo.gr, στον κ. Οδυσσέα Βαζελάκη, τηλ. 6936.877.326 και στην ιστοσελίδα chess-results.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ