Πέμπτη 30 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΠΟΕΕΠ: Την καταδίκη της Σοφίας Καλαντίδου, πρόεδρο της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, σε πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, γιατί υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των συναδέλφων της στην επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ», καταγγέλλει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με θλαστικά τραύματα γλίτωσε ο 40χρονος Α. Κ., οδηγός στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, όταν το πρωί της Δευτέρας, το όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε. Ο 40χρονος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση. Το ατύχημα έγινε την ώρα που μετέφερε συμπιεσμένα απορρίμματα από το σταθμό μεταφόρτωσης προς τη χωματερή της Μαυροράχης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα λάστιχα του οχήματος ήταν φθαρμένα και τα δύο κουτιά δεν ασφάλιζαν σωστά πάνω στον τράκτορα.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Σε 24ωρη απεργία σήμερα Πέμπτη σ' όλο τον κλάδο της Καθαριότητας στο νομό Μαγνησίας, σε απεργιακή συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο κτίριο Παπαστράτου, («Θόλος») και σε παράσταση διαμαρτυρίας στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προχωράει το Σωματείο Καθαριστριών - Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, με απόφαση Γενικής Συνέλευσης.

«LIDL»: Την εργοδοσία του σούπερ μάρκετ «LIDL» για την απόλυση εργαζόμενης από το κατάστημα του Κιάτου καταγγέλλει ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας. Διεκδικεί την επαναπρόσληψή της και προχωρά σε στάση εργασίας σήμερα 8 π.μ. - 11 π.μ. για τους εργαζόμενους του καταστήματος.

ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ: Στάση εργασίας (11 π.μ. έως 2 μ.μ.) πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ - ΗΣΑΠ - ΤΡΑΜ, προκειμένου να κάνουν Γενικές Συνελεύσεις για την έγκριση του σχεδίου της επιχειρησιακής ΣΣΕ. Στη διάρκεια της στάσης δε θα γίνουν δρομολόγια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ