Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διαδήλωση για την Υγεία στην Ελευσίνα

Διαδήλωση για την Υγεία διοργανώνουν το Σάββατο 15 Νοέμβρη, στην Πλατεία Λαού στην Ελευσίνα στις 11 π.μ. το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής ( Παράρτημα Θριασίου «Η ΜΑΣΙΝΑ»), το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας.

Στο κάλεσμα τονίζουν πως η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου «Θριάσιο» κινδυνεύει άμεσα με κλείσιμο, λόγω έλλειψης γιατρών. Χρειάζεται να ενισχυθεί άμεσα με μόνιμους παιδίατρους, και να προστεθούν παιδοχειρουργοί και παιδορθοπεδικοί. Η Αιμοδοσία, οι Παθολογικές κλινικές, η κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και η ΩΡΛ δε θα λειτουργούν, αν αποχωρήσει ένας γιατρός. Λόγω των ελλείψεων προσωπικού μεγαλώνει η εντατικοποίηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια ασθενών και υγειονομικών.

Το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας χρειάζεται να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό και να λειτουργεί σε καθημερινή 24ωρη βάση, με έμφαση στην πρόληψη και προαγωγή της Υγείας, ενώ αντί να ενισχύσουν με μόνιμους γιατρούς και προσωπικό τα Ιατρεία του ΠΕΔΥ στην Ελευσίνα και να ξανανοίξουν το Ιατρείο στη Μάνδρα, σχεδιάζουν να τα κλείσουν και να μεταφέρουν το ελάχιστο προσωπικό στο ΚΥ Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ