Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Για τον «σούπερ τίτλο» ο Ολυμπιακός

Το τίτλο της υπερπρωταθλήτριας Ευρώπης θα διεκδικήσει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αφού ως κάτοχος του τροπαίου ΛΕΝ Τρόφι θα αντιμετωπίσει σήμερα στην Βαρκελώνη την αντίστοιχη του Τσάμπιονς Λίγκ Σαμπαντέλ (19.30 ώρα Ελλάδας ΝS3). Παρά το δύσκολο της αποστολής, αφού η ισπανική ομάδα θεωρείται από τις ισχυρότερες στο χώρο, στις «ερυθρόλευκες» υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορούν να φθάσουν στην κατάκτηση δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου για φέτος. Το συγκεκριμένο τρόπαιο έχουν κατακτήσει απο ελληνικής πλευράς δυο φορές η Βουλιαγμένη και μια ο Εθνικός.

  • Δεκαεπτά πολίστριες κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης για την αναμέτρηση με την "αργυρή" πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ολλανδία για το World League την Τρίτη (25/11). Αυτές είναι: Διαμαντοπούλου, Σταματοπούλου, Ασημάκη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ε. Πλευρίτου, Μ. Πλευρίτου, Νιαρχάκου, Καλογεράκου, Σώρα (Ολυμπιακός), Κούβδου, Ρουμπέση, Τσουκαλά, Κοντογιάννη, Χυδηριώτη, Διαμαντοπούλου (Βουλιαγμένη), Ελευθεριάδου (Γλυφάδα).
  • Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες την θέση του άμισθου τεχνικού συμβούλου των Εθνικών ομάδων θα αναλάβει ο πρώην πολίστας και νυν προπονητής Θ. Χατζηθεοδώρου με απόφαση της ΚΟΕ. Κάτι που προκάλεσε αίσθηση με δεδομένο το κλίμα που επικρατεί με τον (ουσιαστικά) παραγκωνισμό των Χρ. Αφροουδάκη, Κ. Τσακλάνη, Β. Δελακά και την αποχώρηση (ως ένδειξη συμπαράστασης) του Μ. Μυλωνάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ