Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αναβολή από ΕΠΟ ... στα μαχαίρια η Super League

Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών που προδίκαζαν για το αντίθετο η ΕΠΟ αποφάσισε να εμμείνει στην θέση της για αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα (Super League, Football Leaghue, Γ ` Εθνική) μέσω του μη ορισμού διαιτητών από την ΚΕΔ. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε θεωρεί ότι δεν έχει ικανοποιηθεί μέρος των αιτημάτων που προέβαλλε μετά την επίθεση στον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Χρ. Ζωγράφο με τις πληροφορίες να θέλουν ως κύριο σημείο σε αυτό και το γεγονός ότι δεν έλαβε ποτέ το έγγραφο καταδίκης που περίμενε από την Super League με βάση και τα όσα συμβαίνουν στην τελευταία.

SUPER LEAGUE: Εσωτερικές ίντριγκες και εικόνα διάλυσης

Τα πρόσφατα γεγονότα στο ποδόσφαιρο φαίνεται να οξύνουν για μια ακόμη φορά τις κόντρες συμφερόντων στην Λίγκα των ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Ετσι μετά την απόφαση για αναβολή του προγραμματισμένου για την περασμένη Τετάρτη ΔΣ και τις αντιδράσεις που δημιούργησε (κυρίως από την πλευρά των Παναθηναίκού και ΠΑΟΚ) αλλά και την παραίτηση του αναπληρωτή προέδρου της Λίγκας και εκπροσώπου του Παναθηναϊκού Στράτου Σιωπήλη αναμένονται νέες εξελίξεις στην ηγεσία της Super League. Ο νυν πρόεδρος του «συνεταιρισμού» και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δήλωση του καλεί τα μέλη σε ΔΣ την προσεχή Δευτέρα για να υποβάλλει την παραίτηση του από πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ενώ άφησε αιχμές προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο τον οποίον κατηγόρησε για επικοινωνιακά τρικ. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος της Super League είχαν εκλεγεί ομόφωνα και από τα 18 μέλη της και έπειτα από συμπόρευση των δυο αιωνίων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά και του ΠΑΟΚ.

  • Υπέρ του να αρχίσουν τα παιχνίδια και μάλιστα άμεσα τάθηκε ο σύνδεσμος των παικτών (ΠΣΑΠ) με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ