Κυριακή 30 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα παχιά τα λόγια...

Το 2007 μια είδηση κυκλοφορούσε από μέσο σε μέσο. Ο δήμος Καισαριανής, βρισκόταν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με δήμαρχο το σημερινό αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Σπύρο Τζόκα. Ελεγε, λοιπόν, ο δήμαρχος στις εφημερίδες ότι έχει «κλείσει» ένα τάνκερ από τη Βενεζουέλα και φέρνει φτηνό πετρέλαιο για να ζεστάνει την Καισαριανή. Δήλωνε χαρακτηριστικά στο «Βήμα»: «Εχουν γίνει επαφές [...], η πρόταση είναι οικονομική, καθώς το τάνκερ ούτως ή άλλως περιφέρεται στην Ευρώπη». Μάλιστα ρόλο διαπραγματευτή με το Καράκας είχε αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας (επικεφαλής τότε της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη»).

Ευκαιρίας δοθείσης των εκλογών της Κυριακής στην Καισαριανή, ας θυμηθούν οι παλιοί και ας μάθουν οι νεότεροι για την παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στην ευκολία που έχει στα παχιά λόγια...

Εμείς να σημειώσουμε ότι ο κ. Τζόκας, από δήμαρχος το 2007 σήμερα είναι αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ας μην ψάχνει, λοιπόν, πετρέλαιο στη Βενεζουέλα, υπάρχουν 280 εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα στην Περιφέρεια, τα οποία μπορούσαν να διατεθούν για τη θέρμανση οικογενειών ανέργων, σχολείων, παιδικών σταθμών αλλά και γενικότερα την ανακούφιση των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων, όπως έχουν υποδείξει οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το ΚΚΕ. Ομως η περιφερειακή αρχή του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν προχωρά σε κάτι τέτοιο αλλά επαναφέρει τον αντιλαϊκό -μνημονιακό τον χαρακτήριζε - προϋπολογισμό της διοίκησης Σγουρού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ