Κυριακή 30 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Με νέα 4σέλιδα αφιερώματα από αυτήν τη βδομάδα ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Ο «Ριζοσπάστης» από αυτήν τη βδομάδα εμπλουτίζει την ύλη του με νέα 4σέλιδα αφιερώματα που θα δημοσιεύονται στην εφημερίδα μας κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Με ζωντανά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα, σχόλια και πολλά ακόμα, με σκοπό να ενισχυθεί το περιεχόμενο της εφημερίδας μας, να διευκολυνθεί η αξιοποίηση και διακίνησή του στην εργατική τάξη, τη νεολαία, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Η ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» και με αυτόν τον τρόπο, με την καθιέρωση αυτών των ειδικών 4σέλιδων, αποσκοπεί ταυτόχρονα να εμπλουτίσει την ύλη της εφημερίδας με θέματα που αφορούν τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις σε συνθήκες που οξύνεται η ιδεολογικο-πολιτική διαπάλη. Ταυτόχρονα να συμβάλει στην καλύτερη ανταλλαγή πείρας από τη δράση του εργατικού - λαϊκού κινήματος αλλά και της δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα.

Και βέβαια αυτές οι αλλαγές στην ύλη μπορούν να αποτελέσουν μια καλή αφορμή και ευκαιρία για εξορμήσεις σε στέκια νεολαίας, σε χώρους δουλειάς, σε γειτονιές, για να φτάσει στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερων εργατών, νέων, συνταξιούχων, μικρών επαγγελματιών, φτωχών αγροτών.

Κάθε Πέμπτη θα δημοσιεύονται δύο 4σέλιδα, το ένα για τη «Νεολαία» και το άλλο με τίτλο: «Εργαζόμενοι και Λαϊκή Συμμαχία».

Το 4σέλιδο για τη «ΝΕΟΛΑΙΑ» θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ, αρθρογραφία, συνεντεύξεις και έρευνες για ζητήματα Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, του αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά, για το μαθητικό και το φοιτητικό κίνημα. Ακόμα, θα υπάρχουν προτάσεις για παραστάσεις, προβολές και φυσικά βιβλία για νέους και τις οικογένειές τους αλλά και για δασκάλους, εκπαιδευτικούς.

Το 4σέλιδο «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» θα συγκεντρώνει ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα από τη δράση των σωματείων, των Λαϊκών Επιτροπών, από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ. Η πείρα που βγαίνει από τη δράση αυτών των δυνάμεων, τα συμπεράσματα και οι δυσκολίες θα αναδεικνύονται ως ένα πολύτιμο συστατικό στην κατεύθυνση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος.

Κάθε Σάββατο θα δημοσιεύονται ακόμα δύο τετρασέλιδα, το ένα με τίτλο «Διεθνή και Οικονομία» και το άλλο «Κομματική Ζωή και Δράση».

Το 4σέλιδο «ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ και αρθρογραφία από όσα συμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην οικονομία της Ελλάδας, όσα καταγράφονται στο Διεθνή Τύπο και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε ως στοιχεία που δείχνουν τις επιπτώσεις από την καπιταλιστική οικονομική κρίση, το τι συμβαίνει στις καπιταλιστικές χώρες, που αποκαλύπτουν τη σαπίλα του συστήματος και την ανάγκη για ανατροπή του.

Το 4σέλιδο «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ, άρθρα που αφορούν δραστηριότητες των Κομματικών Οργανώσεων και των Οργανώσεων της ΚΝΕ, πρωτοβουλίες, συσκέψεις, τη δουλειά για την Οικονομική Εξόρμηση, την κομματική οικοδόμηση, τη διακίνηση του Κομματικού Τύπου και των εκδόσεων του Κόμματος κ.ά.

Καλό ξεκίνημα, λοιπόν, από την επόμενη Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2014 για το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ μας!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» (2020-09-29 00:00:00.0)
Κυκλοφορεί αύριο ο «Οδηγητής» του Γενάρη (2019-01-04 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2016-09-30 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2016-02-05 00:00:00.0)
Διαβάστε το Σάββατο στο «Ριζοσπάστη» (2015-04-30 00:00:00.0)
Κυκλοφόρησε (1998-12-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ