Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Το πρόγραμμα δράσης

Σήμερα Πέμπτη 4/12

  • Παράσταση διαμαρτυρίας στις 4 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομικών, από τα σωματεία εργαζομένων στους ΟΤΑ, τη Δημόσια Διοίκηση, των εκπαιδευτικών, των μεταφορών, των ναυτεργατών, των τηλεπικοινωνιών, των ταχυδρομείων - ταχυμεταφορών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Θα συμμετάσχουν οι Λαϊκές Επιτροπές από τα νότια προάστια και την Αθήνα.
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στις 4 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας από τα σωματεία εργαζομένων στις κατασκευές, στον Τύπο και το Χαρτί, στην Ενέργεια, στον Ιματισμό, στη Φαρμακοβιομηχανία, στη Χημική Βιομηχανία, στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό, στο Εμπόριο, καθώς επίσης λογιστές, ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι οργανώσεις των συνταξιούχων. Θα συμμετάσχουν οι Λαϊκές Επιτροπές των ανατολικών, δυτικών και βορείων συνοικιών.
  • Στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Την Παρασκευή 5/12

Πανελλαδική πανεξόρμηση παντού σε όλους τους κλάδους, σε όλους τους χώρους δουλειάς! Να μη μείνει εργαζόμενος ανενημέρωτος για το νέο σφαγιασμό που προετοιμάζεται.

Το Σάββατο 6/12

Στις 11 π.μ., πικετοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Την Κυριακή 7/12

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις! Στην Αθήνα, στις 5.30 μ.μ. στην Ομόνοια. Καλούν, επίσης, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ. Στη Θεσσαλονίκη, στις 6 μ.μ., στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στην Λάρισα, συγκέντρωση - πικετοφορία, στις 7 μμ, στην κεντρική πλατεία. Επίσης, στις παρακάτω πόλεις: Καβάλα, 6.30 μ.μ., Δημοτικό Κήπο. Ξάνθη, 7 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας. Δράμα, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία. Κοζάνη, 7 μ.μ., πεζόδρομο. Πτολεμαΐδα, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία. Καστοριά, 6 μ.μ., πρώην Νομαρχία. Φλώρινα, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ