Κυριακή 7 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές
  • Ο Δημήτρης Σταλίδης προσφέρει το ποσό των 200 ευρώ στη Δυτική ΚΟΒ Βέροιας, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του τιμημένου ΚΚΕ.
  • Ο Γιάννης Βεντούρας προσφέρει για τα 96 χρόνια του ΚΚΕ 300 ευρώ, από την κουτσουρεμένη σύνταξή του, στην ΚΟ Μενιδίου.
  • Ο Αντώνης Νικολάου δίνει, ως δεύτερη δόση, στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.
  • Ο Α. Μπάζιος από τον Καναδά προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 δολάρια.
  • Για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης και για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, οι φίλοι του Κόμματος από τη Νέα Υόρκη προσφέρουν 700 ευρώ, μέσω του Εδαφικού Τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ.
  • Ο Βαγγέλης Σπαθής, από την Πηγή Τρικάλων, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη των παρακάτω συντρόφων της ΚΟ Φρανκφούρτης, που δεν είναι πια στη ζωή:

Αναστασιάδης Γιώργος, Αρχοντούλης Αθανάσιος, Ασμάνης Αντώνης, Γαβριηλίδης Τηλέμαχος, Γεροδήμος Βασίλης, Γεωργαλά Ελευθερία, Γρηγορίου Βάιος, Γρηγορίου Βασίλης, Δαρλαμήτσος Θύμιος, Δόλλας Λάζαρος, Δόλλα Αφροδίτη, Ιωάννου Γιάννης, Ιωάννου Ερικα, Καλέμης Θανάσης, Καραγιαννίδης Πέτρος, Καραγιαννίδης Παύλος, Κοκκινίδης Μήτσος, Κουλούρης Ανδρέας, Κουλούρης Περικλής, Κουρεμέντζας Βαγγέλης, Κουρεμέντζα Ελένη, Μπουγαλάς Γιώργης, Ντίνας Χρήστος, Παναγιώτου Σταύρος, Στασινόπουλος Γιάννης, Τρίμης Θέμης.

  • Από τον ελάχιστο μισθό - κοροϊδία των 8,62 ευρώ, εμείς νεοσύλλεκτοι του 9ου συντάγματος πεζικού «Γιαννιτσά - Παπαφλέσσα» στην Καλαμάτα, συγκεντρώσαμε και δίνουμε το μικρό ποσό των 40 ευρώ στον «Ριζοσπάστη». Τη μόνη εφημερίδα στην πατρίδα που αναδεικνύει τα προβλήματα των στρατευμένων παιδιών του λαού. Ο «Ριζοσπάστης» είναι η συντροφιά μας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ