Τρίτη 9 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Για το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Μπροστά στο 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ που θα γίνει στις 18, 19, 20 και 21 Δεκέμβρη, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε διάφορες περιοχές της χώρας διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

  • Αύριο Τετάρτη, στο Ηράκλειο Κρήτης:

-- Στο ΤΕΙ, με θέμα «ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία, γερή και μαζική, στο πλευρό του ΚΚΕ», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα Γ6. Ομιλήτρια: Νικολέτα Χριστοδουλοπούλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

-- Στο Πανεπιστήμιο, με θέμα «Τι φοιτητικό κίνημα χρειαζόμαστε σήμερα;», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Α214. Ομιλητής: Βάγιας Βάγιας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

-- Μεγάλη συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Αλμα», στη μουσική σκηνή «Νυν και Αεί» (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17), στις 22 μ.μ.

  • Αύριο Τετάρτη, στο Ρέθυμνο:

-- Η ΟΒ ΤΕΙ, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Τι φοιτητικό κίνημα θέλουμε», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα του Κτιρίου Β'. Ομιλήτρια: Μαργαρίτα Κωνστανταρέα, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

  • Για όλη τη βδομάδα στην Εύβοια:

-- Η Τομεακή Οργάνωση Χαλκίδας - Θήβας της ΚΝΕ πραγματοποιεί από τις 8 έως τις 13 Δεκέμβρη έκθεση βιβλίου στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ