Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Αυτές τις μέρες γίνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ για την παρουσίαση των Θέσεων του ΚΣ για το Συνέδριο:

  • Σήμερα Κυριακή:

-- Στο Αγρίνιο, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητής τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στη Ζάκυνθο, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλητή τον Τίμο Φαραό, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στη Λευκάδα, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλήτρια τη Βάσω Τσαρμπού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ.

-- Στην Αρτα, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος», με ομιλητή τον Αλέξη Κατσαρό, μέλος του Γραφείου του Συμβουλίου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης σύσκεψη στις 5 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ Χορτιάτη (οδός Κομνηνών 24 - Πανόραμα).

-- Στην Κατερίνη, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «LIDO», με ομιλητή τον Θοδωρή Βλάχο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Στο Κιλκίς, στις 6 μ.μ., στο Οικονομικό Επιμελητήριο, με ομιλήτρια τη Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Στην Ικαρία, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δήμου στον Εύδηλο.

  • Την Τρίτη 16 Δεκέμβρη:

-- Στην Πάτρα, στις 7 μ.μ., στο Μέγαρο Λογου και Τέχνης, με ομιλήτρια τη Ζωή Χαχάμη, Γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ