Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Σημαντική η παρουσία ξένων αντιπροσωπειών

Στο Συνέδριο της ΚΝΕ θα παραβρεθούν και θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του αντιπροσωπείες από 20 Οργανώσεις Νεολαίας από όλο τον κόσμο, σηματοδοτώντας και την ανάγκη ενίσχυσης της κοινής δράσης και του συντονισμού των Κομμουνιστικών Νεολαιών. Ανάμεσα στις αντιπροσωπείες θα είναι και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικής Νεολαίας (ΠΟΔΝ) με τον πρόεδρό της.

Οι ξένες αντιπροσωπείες θα μπορέσουν να ενημερωθούν, από κοντά, για τη δράση της ΚΝΕ σε όλους τους χώρους της νεολαίας, τα βήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και τους υψηλούς στόχους που βάζει και με το Συνέδριό της, να είναι μια γερή Οργάνωση νεολαίας που δρα στο πλευρό του ΚΚΕ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για την επαναστατική ανατροπή του συστήματος της εκμετάλλευσης.

Πέρα από την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου, οι αντιπροσωπείες των ξένων Οργανώσεων έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχουν το βράδυ της Παρασκευής στη συνεστίαση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Νέου Ηρακλείου του ΚΚΕ. Επίσης, το μεσημέρι του Σαββάτου θα επισκεφθούν και θα ξεναγηθούν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου οι φασίστες εκτέλεσαν 200 κομμουνιστές την Πρωτομαγιά του 1944 και στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ