Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
φωτό 1

Πριν 40 μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος και πατέρας ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή παλικαρίσια τη μάχη με την επάρατο νόσο. Από πολύ μικρή ηλικία που ήρθε στην Αθήνα, μπήκε στη βιοπάλη και συνειδητοποίησε τα ιδανικά και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και τα υπερασπίστηκε από τις γραμμές του Κόμματος. Υπηρέτησε πιστά το ΚΚΕ από διάφορες θέσεις, στέλεχος της ΤΟ Δημόσιας και Τοπικής Διοίκησης Αττικής του ΚΚΕ, καθώς και μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα ως πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ταύρου και μέλος της διοίκησης του Κλαδικού Συνδικάτου ΟΤΑ ν. Αττικής.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγ. Αναργύρων.

Η συντρόφισσά του, στη ζωή, Αγγελική Τσούκα

Τα παιδιά του: Νίκος, Δήμητρα, Βιβή

***

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου, ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που έμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρω στο ΚΚΕ 80 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα, Πόπη Τσουκαλά

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΗ - ΣΕΡΙΦΗ με το φωτεινό χαμόγελο, το αστείρευτο κουράγιο, τη συντρόφικότητά της προς όλους, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης. Θα σε θυμάμαι πάντα Μαράκι μου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
Ντέππυ Κουλούρη

  • Στη μνήμη της συντρόφισσας και φίλης μας, ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΗ - ΣΕΡΙΦΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βιομηχανικής Ζώνης Κολωνού, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γερολυμάτος Λάμπρος

Γερολυμάτου Αγγελική

Κούλη Μαρίνα

***

Στη μνήμη της μητέρας της ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑ, που είχε καταγωγή από την Τσαριτσάνη, η Γιάννα Κατσάρα, από την Ελασσόνα, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΖΑΝΗ, από το Λαχανόκαστρο Πωγωνίου, που μας «έφυγε» πριν από ένα μήνα περίπου και των γονιών του που υπηρέτησαν στο Δημοκρατικό Στρατό, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ. Σύντροφε Νίκο, άφησες πίσω τα παιδιά και τη γυναίκα σου, που είναι αντάξιοι σύντροφοι και αγωνίζονται για το ΚΚΕ, για μια καλύτερη κοινωνία και για να εκλείψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ο σύντροφος Ευάγγελος Οικονόμου από το Βασιλικό Πωγωνίου Ιωαννίνων

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (αγωνιστής του ΕΑΜ) και της ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (αετόπουλο της ΕΠΟΝ), πιστών φίλων του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, τα παιδιά τους: Γιάννης - Παναγιώτης - Αιμίλιος - Ελένη προσφέρουν 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ευαγγελικών της ΤΕ Πιερίας.

***

Στις 30 Νοέμβρη, ανήμερα στην ονομαστική του εορτή, έκλεισε ενάμισης χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, πιστός στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του και μαχητής του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του και για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, η οικογένεια του Δημήτρη Μπρίνια προσφέρει, μέσω της Βόρειας ΚΟΒ Πάτρας, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη της ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΣΙΩΚΟΥ (κόρη του Μιχάλη Καπνιά) που «έφυγε» από τη ζωή στις 5-4-2014, ο σύζυγός της Θανάσης Σιώκος προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σέκλιζας.

***

Στη μνήμη της ΦΩΤΩΣ ΖΑΡΑΓΚΑ, τα παιδιά της προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου, αγωνιστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΟΥ, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 100 ευρώ, ετήσια συνδρομή.

Η κόρη του, Βασιλική Μίχου

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΗ, που συμπαραστάθηκαν σε όλους τους διωγμούς, φυλακές και εξορίες, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ, δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Θωμάς Κεφαλής

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΧΑΪΤΑ ΝΙΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 40 μέρες η σύζυγός του, Ευλαμπία, προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟ Γρεβενών.

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ο οποίος έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ που το υπηρέτησε έως την τελευταία στιγμή της ζωής του. Στη μνήμη του, η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν μέσω της KO Αγρινίου του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ που «έφυγε» πρόωρα στις 2.12.1995. Επίσης, στη μνήμη της μητέρας μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγε» στις 6.12.2013, αντί μνημόσυνου, και στη μνήμη του αγαπημένου φίλου, συναγωνιστή κουμπάρου ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα στις 3.12.2014, αντί για στεφάνι προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Alfa Bank.

Φώτης Μητρόπουλος


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΗ
ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΗ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΙΤΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΙΤΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ -
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ -

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΙΩΚΟΥ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΙΩΚΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-12-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-11-13 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-12-13 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2008-01-18 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-25 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-01-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ