Παρασκευή 30 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ακόμα πιο κοντά στον... γκρεμό ο ΟΦΗ

Μπορεί η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, και μάλιστα με δύο νίκες επί του Πανθρακικού, να τον έκανε να ξεχαστεί, η χτεσινή όμως απόφαση της Super League τον προσγείωσε ξανά στη στυγνή πραγματικότητα. Ο λόγος για τον ΟΦΗ, που από χτες βρέθηκε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο φινάλε της παρουσίας του στην πρώτη κατηγορία αφού του αφαιρέθηκαν άλλοι 4 βαθμοί, πάλι για υπόθεση οφειλών προς παλιούς παίκτες. Αυτές αφορούσαν τις περιπτώσεις των Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ που κινήθηκαν νομικά εναντίον της κρητικής ομάδας. Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε τον προσεχή αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο με υπαιτιότητα της κρητικής ομάδας, όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα και στην περίπτωση της Νίκης Βόλου. Αξίζει να σημειώσουμε πως αν δεν τακτοποιήσουν το χρέος τους οι παράγοντες του ΟΦΗ, τότε δεν θα οριστεί ξανά αγώνας τους ενώ οι βαθμοί που του έχουν αφαιρεθεί πλέον είναι 10 αφού έχουν προηγηθεί και άλλοι 6 με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση με 10 β. Ο ΟΦΗ θα κάνει έφεση για την ποινή.

  • Μπορεί η απόκτησή του να έγινε σίριαλ εδώ και μια διετία, τώρα που ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μεξικανό επιθετικό Πουλίδο (υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο) δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και έτσι τον έδωσε δανεικό στον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί πάντως απέκτησαν και τον Γιώργο Κατίδη, που έλυσε τη συνεργασία του με τη Βέροια.
  • Ο Μάικλ Ολαϊτάν θα ενισχύσει τον Εργοτέλη στο δεύτερο μισό της σεζόν, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες. Ζητούμενο πλέον είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αφού οι πληροφορίες θέλουν τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, να πιστεύει στον παίκτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ