Σάββατο 14 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις σε χώρους νεολαίας

Εκδηλώσεις - συζητήσεις σε χώρους νεολαίας διοργανώνουν αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε διάφορες περιοχές.

Συγκεκριμένα είναι προγραμματισμένες:

  • Σήμερα Σάββατο:

Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, 7 μ.μ., στο Ωδείο, με θέμα «Τι άλλαξε, τι μένει, τι κάνουμε. Ελα να συζητήσουμε για τις συνολικότερες εξελίξεις και την κατάσταση στην εκπαίδευση». Ομιλήτρια: Κατερίνα Στύλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο, με το ίδιο θέμα. Ομιλητής: Τάσος Μαμαλούγκας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Κατερίνη, 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Lido», με το ίδιο θέμα. Ομιλητή: Θοδωρής Βλάχος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στο Κιλκίς, 6 μ.μ., στην καφετέρια «Στρέτο», με θέμα «Οταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια: Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης και ο δρόμος που έχει ανάγκη ο λαός». Ομιλητή: Σωκράτης Μπουντόλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Βέροια, 12 το μεσημέρι, στη Δημοτική βιβλιοθήκη, με το ίδιο θέμα. Ομιλητής: Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

  • Αύριο Κυριακή:

Στο Κιλκίς, 1 μ.μ., στο καφέ «Στρέτο», «Τι άλλαξε, τι μένει, τι κάνουμε. Ελα να συζητήσουμε για τις συνολικότερες εξελίξεις και την κατάσταση στην εκπαίδευση». Ομιλητής: Φρίξος Μπρούζγος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στα Γιαννιτσά, 6 μ.μ., στο καφέ «Φιλίππειο», με το ίδιο θέμα. Ομιλήτρια: Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

  • Δευτέρα 16 Μάρτη:

Στα Παιδαγωγικά Αθήνας, 11.30 π.μ., στο μικρό αμφιθέατρο ΜΑΝΧ του Χημείου, με θέμα «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου». Ομιλήτρια: Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ