Παρασκευή 27 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με σύνθημα: «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης και της ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Αμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων - ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ πραγματοποιούν σε μια σειρά περιοχές της χώρας συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται και τα εξής:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ., στην Παλλήνη, στο 2ο Γυμνάσιο Γέρακα (Ανακρέοντος & Αριστογείτονος). Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Την Κυριακή 29/3

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, αίθουσα Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Στη Λέσβο

-- Σήμερα Παρασκευή, σε συγκέντρωση στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου στη Μυτιλήνη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Ανατολική Στερεά - Εύβοια

Ενόψει της συγκέντρωσης στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 1 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 π.μ. περιοδεία στην επιχείρηση «Κελαϊδίτης ΑΕ», στις 10 π.μ. στην επιχείρηση «Zouras farm», στις 10 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, στις 10.30 π.μ. στην επιχείρηση «Παλίρροια - Σουλιώτης ΑΕ», εξόρμηση στους εργαζομένους της επιχείρησης «ΣΟΓΙΑ».

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 10 π.μ. πικετοφορία στο κέντρο της Χαλκίδας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Ομιλία στον Πρόδρομο Τρικάλων, στις 7.30 μ.μ., με τη Βάσω Μπακάση, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα στο Κέντρο της Λάρισας, στις 6 μ.μ., με τον Μαρκ. Ζούκα, μέλος της ΕΟΕ της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο:

-- Ομιλία στη Σέκλιζα Καρδίτσας, στις 7 μ.μ., με τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Στην Αιτωλοακαρνανία

-- Σήμερα, Παρασκευή συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Αγρινίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην Κεντρική πλατεία Αγρινίου, με ομιλητή τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του ΚΚΕ.

Στην Αργολίδα

-- Σήμερα Παρασκευή η ΚΟ Αργολίδας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αργους, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Θανάση Κολιζέρα, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ