Παρασκευή 17 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Επέστρεψε» ο ΠΑΟΚ

Οταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση (έχανε 2-1 στις νίκες) ...φλερτάροντας με τον αποκλεισμό, ο ΠΑΟΚ ξαναθυμήθηκε τον καλό του εαυτό που έδειξε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον οδήγησε στην 1η θέση. Χτες, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς για τον ημιτελικό στα πλέι οφ της Α1 ανδρών επικράτησε του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη με 3-0 σετ ισοφαρίζοντας το σκορ στις νίκες σε 2-2 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στο 5ο παιχνίδι, που θα γίνει στην έδρα του. Οι φιλοξενούμενοι αυτή τη φορά παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το τρίτο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο δείχνοντας μεγαλύτερη συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία και μεγαλύτερο απόθεμα δυνάμεων. Καθοριστικό για την έκβαση του παιχνιδιού ήταν το 2ο σετ, που το πήρε ο Δικέφαλος μετά από συγκλονιστική μάχη, με 32-30. Τα άλλα σετ: 25-20, 25-8.

Σήμερα, στη Σύρο, θα διεξαχθεί και το τρίτο παιχνίδι της σειράς του άλλου ημιτελικού, μεταξύ Φοίνικα και Ολυμπιακού (19.00) με το σκορ στις νίκες να είναι στο 1-1.

  • Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε, μεταξύ άλλων, το αρμόδιο όργανο της ΕΣΑΠ τον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι στο προηγούμενο παιχνίδι (3ο) με τον ΠΑΟΚ.
  • Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Την πρόκριση στον τελικό της Α1 γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, πήρε χτες ο Ολυμπιακός που επικράτησε της ΑΕΚ και στο δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός, με 3-0 σετ, κάνοντας το 2-0 στις νίκες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ