Τετάρτη 22 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Την Κυριακή η συναυλία για τα 16χρονα του ΠΑΜΕ

*

Μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία, αφιερωμένη στο διεθνές εργατικό τραγούδι, διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Κυριακή 26 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ. Η συναυλία οργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων από την ίδρυσή του και μπροστά στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Παράλληλα, έχει σκοπό να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ, με τη λαχειοφόρο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Στη συναυλία θα παρουσιαστεί το τριπλό CD που ετοιμάζει το ΠΑΜΕ, με πολιτικά και εργατικά τραγούδια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, όλα σε καινούργιες ενορχηστρώσεις, αλλά και δέκα πρωτότυπα τραγούδια.

Κάλεσμα στη συναυλία έχουν απευθύνει Ομοσπονδίες, Συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα της Αττικής. Λεωφορεία για το χώρο της συναυλίας δρομολογούν οι Λαϊκές Επιτροπές από μια σειρά συνοικίες από τα παρακάτω σημεία: Βύρωνας, 5 μ.μ. από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείο). Μπραχάμι, 5 μ.μ. από την πλατεία ΙΚΑ. Γλυφάδα, 4 μ.μ. από την πλατεία Αγ. Τρύφωνα. Νέα Μάκρη, 4.30 μ.μ. από την πλατεία. Ραφήνα, 5 μ.μ. από την πλατεία. Λαύριο, 6 μ.μ. από το Αγαλμα Μεταλλωρύχων. Πειραιάς, 5 μ.μ. από Δημοτικό Θέατρο. Νίκαια, 5 μ.μ. από πλατεία Κουμπάκη με στάσεις στην πλ. Χαλκηδόνας, στο Περιβολάκι και στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Κορυδαλλός, 5 μ.μ. από το Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού (Πλειάδες) στη Λ. Λαμπράκη. Πέραμα, 5 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων (Λ. Ειρήνης).

  • Τιμώντας τα 16 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΜΕ, η τοπική Γραμματεία Εβρου διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην εργατική τάξη και το εργατικό - λαϊκό τραγούδι, την Παρασκευή 24 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ