Τρίτη 28 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
Συνάντηση με τον επικεφαλής του αγωγού ΤΑΡ...

...για λογαριασμό ντόπιων κατασκευαστικών εταιρειών

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα «διαθέτει πλήθος καλών εταιρειών, που μπορούν να προσφέρουν αξιόπιστες εργασίες και υπηρεσίες και με ανταγωνιστικό κόστος, στην κατασκευή αγωγών», κατέθεσε ο Π. Λαφαζάνης ενώπιον του επικεφαλής ΤΑΡ στη χώρα μας Ρ. Σκούφια, κατά τη διάρκεια χτεσινής τους συνάντησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και είχε ως βασικό θέμα «τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των ελληνικών εταιρειών στην κατασκευή του έργου», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου. Οπως επισημαίνεται ακόμη, ο Π. Λαφαζάνης τόνισε στον κ. Ρ. Σκούφια «τη σημασία που έχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στην κατασκευή του αγωγού και των συναφών εργασιών, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να αντιμετωπίζονται ισότιμα, χωρίς καμίας μορφής διάκριση, οι ελληνικές εταιρείες στους διαγωνισμούς που προκηρύσσει η TAP-AG, θέτοντας επ' αυτού συγκεκριμένα αιτήματα».

Τέλος, η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στην κατασκευή του έργου χαρακτηρίζεται ως «ένα πολύ καλό μήνυμα της TAP-AG προς τον ελληνικό λαό, αν ο τελευταίος έβλεπε ότι αυτές οι ελληνικές εταιρείες έχουν αναβαθμισμένη και ουσιαστική συμμετοχή σε ένα έργο που χρειάζεται να περιβάλλεται από την εμπιστοσύνη των πολιτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ