Παρασκευή 22 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Τη Δευτέρα οι βαθμολογίες των δεσμών

Τη Δευτέρα θα ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τις βαθμολογίες των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το σύστημα των δεσμών. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορηθούν τους βαθμούς τους από τα σχολεία, στα οποία υπέβαλαν το μηχανογραφικό τους δελτίο. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει το υπουργείο, οι βαθμολογίες των μαθητών του ενιαίου λυκείου θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιούλη.

Στο μεταξύ, χτες το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των επαναληπτικών προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων των μαθημάτων των δύο τελευταίων τάξεων των ενιαίων λυκείων που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, για όσους μαθητές απουσίαζαν από τις εξετάσεις δικαιολογημένα (λόγω ασθένειας κλπ.). Οι εξετάσεις ξεκινούν το Σάββατο 30 Ιούνη και λήγουν για τη Β` Λυκείου στις 11 Ιούλη και για τη Γ` Λυκείου στις 12 Ιούλη.

Και ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι πανελλαδικές εξετάσεις Β` και Γ` Λυκείου, οι εκπαιδευτικοί των ΕΛΜΕ Α-Γ Αττικής και Νότιας Αθήνας καταγγέλλουν ότι, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις του υπουργείου Παιδείας, ακόμα δεν έχει υπογραφεί η απόφαση για τις αμοιβές τους, ενώ το υπουργείο δεν έχει ακόμα εξοφλήσει τις αμοιβές του 2000.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ