Παρασκευή 22 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Φρίκη και αποτροπιασμός

ΧΙΟΥΣΤΟΝ.-

Οταν η 36χρονη Αντρεα Πια Γέιτς κάλεσε την αστυνομία δεν εξήγησε το λόγο. Οταν ο πρώτος αξιωματικός έφθασε στο σπίτι της Γέιτς, τη βρήκε κάθιδρη και πανικόβλητη, περιγράφοντας εν συντομία αυτό που κυριολεκτικά εξατμίστηκε μόλις εκστομίστηκε: «Σκότωσα τα παιδιά μου»...

«Υπήρχαν τέσσερα παιδιά νεκρά σε ένα κρεβάτι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζον Κάνον, σε δημοσιογράφους και συμπλήρωσε «το πέμπτο παιδί βρέθηκε μέσα στην μπανιέρα. Ολα τα θύματα ήταν ηλικίας από έξι μηνών μέχρι επτά ετών».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα, Αντρεα Γέιτς, ομολόγησε ότι έπνιξε όλα τα παιδιά της μέσα στην μπανιέρα. «Είναι δύσκολο να φανταστούμε τι συνέβη» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, τονίζοντας με σημασία ότι η ίδια η μητέρα ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές παραδεχόμενη την πράξη της, τα κίνητρα όμως παραμένουν άγνωστα. Το τηλεοπτικό κανάλι ABC μετέδωσε ότι ο σύζυγος της, Ράσελ Γέιτς, ο οποίος δουλεύει στη ΝΑSΑ, δήλωσε πως η γυναίκα του έπασχε από κατάθλιψη λοχίας μετά από τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Αντρεα Ράσελ είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πριν από δύο χρόνια - στις 18 Ιούνη του 1999 - και έκτοτε έκανε θεραπεία λαμβάνοντας φάρμακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ