Τετάρτη 13 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Δοκιμασίες για πρωτοπόρους

Οι δοκιμασίες των δύο συγκατοίκων του ρετιρέ, ΑΕΚ και Ηρακλή, σε Λάρισα και Ριζούπολη, αντίστοιχα, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της σημερινής 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Football League.

Η Ενωση στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που θυμίζει τις πάλαι ποτέ μονομαχίες των δυο ομάδων για την πρώτη κατηγορία, ψάχνει εκτός της νίκης και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, που αγνοεί από την έναρξη των πλέι οφ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με νίκη αυξάνουν τις όποιες ελπίδες τους ενώ δίνουν άλλη τροπή για τη συνέχεια της διαδικασίας. Ο Ηρακλής, με σκοπό να παραμείνει αήττητος, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Στην Κόρινθο (μετά την πρόσφατη μετακόμισή της κατόπιν απόφασης του προέδρου) η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις δύο ομάδες να έχουν τεθεί ουσιαστικά νοκ άουτ.

Ολα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 18.00 και θα μεταδοθούν από τα κανάλια OTE Sports.

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ: Για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ στους δύο ομίλους, που θα κρίνουν την παραμονή, θα γίνουν σήμερα τα παιχνίδια (ώρα έναρξης 17.30): 1ος: Ερμιονίδα - Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός - Επισκοπή, Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών. 2ος: Αγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός, Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικός - Τύρναβος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ