Παρασκευή 22 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κόσμος πάει και έρχεται στην Ευελπίδων

Σε καθημερινούς ρυθμούς συνεχίζουν να κινούνται τα δικαστικά ζητήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στην έρευνα που διεξάγει ο ειδικός εισαγγελέας, Γ. Ανδρεάδης, για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο. Οπως ανακοινώθηκε, ο ειδικός εισαγγελέας επέβαλε περιοριστικούς όρους στον πρώην αρχιδιαιτητή Θανάση Μπριάκο, που είχε κληθεί και απολογήθηκε προχτές. Στον πρώην αρχιδιαιτητή επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και μη ασχολία με το ποδόσφαιρο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Για το ίδιο ζήτημα παρουσιάστηκε ως μάρτυρας χτες, μετά από σχετική κλήση, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, Σκοτσέζος Χιου Ντάλας. Επίσης, για την υπόθεση των καταγγελιών από τους Ν. Γεωργέα - Δ. Καλαϊτζίδη που αφορούν χειραγώγηση του αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, απολογήθηκε χτες ενώπιον του Γ. Ανδρεάδη ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας και νυν του Αρη Αλέξανδρος Καλογέρης.

  • Ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε να είναι ο άρχων της αναμέτρησης στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη αύριο Σάββατο 23/5.
  • Η δεύτερη Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ, στην οποία θα αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα παίξει τη νέα σεζόν η ομάδα του Ηρακλείου, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 15 Ιούνη και ώρα 17.00, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Σημειώνεται πως την τελευταία περίοδο υπάρχει η μεθόδευση η ομάδα να υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική ώστε μέσω της διάλυσης της ΠΑΕ να καθαρίσει από τα χρέη που υπάρχουν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ