Παρασκευή 22 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Την... βούλιαξε στον Πειραιά

Χωρίς προβλήματα έκανε το 1-0 νίκες στον τελικό με τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός χτες

NEWSPORTS

Χωρίς προβλήματα έκανε το 1-0 νίκες στον τελικό με τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός χτες
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον πρώτο φετινό τελικό της Α1 γυναικών ο Ολυμπιακός, που στον Πειραιά επικράτησε χωρίς προβλήματα της Βουλιαγμένης με 9-5. Ετσι, οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 1-0 στις νίκες ενώ υπενθυμίζεται πως ο πρωταθλητής αναδεικνύεται στις 3 νίκες. Το πλεονέκτημα έδρας (σε περίπτωση 5ου παιχνιδιού) ανήκει στον Ολυμπιακό, το οποίο κράτησε μετά τη χτεσινή του νίκη. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στην έδρα της Βουλιαγμένης.

Στο χτεσινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός με τον ...αέρα του πρόσφατου τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό του. Με άψογη αμυντική λειτουργία και ευστοχία στην επίθεση πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα προηγούμενος με 5-1 και 7-1. Από την πλευρά της η Βουλιαγμένη άρχισε να αντιδρά λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου όταν εμφανίστηκε σαφώς πιο ανταγωνιστική, χάρη και στο... ανέβασμα της Τσουκαλά στο τέταρτο οκτάλεπτο, μειώνοντας τη διαφορά.

Οκτάλεπτα 3-0, 2-1, 2-2, 2-2

Ολυμπιακός: Πλευρίτου Ε. 2, Μπιανκόνι 2, Μανωλιουδάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Ασημάκη 1.

Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 2, Χυδιριώτη 1, Ξενάκη 2.

  • Κλείνοντας ιδανικά μια χρονιά που τον έφερε να θεωρείται η ευχάριστη έκπληξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν στο πόλο ανδρών, ο Υδραϊκός επικράτησε στον αγώνα κατάταξης του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 9-8 και πήρε την 5η θέση στη βαθμολογία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ