Σάββατο 23 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Δανιήλ τέλος!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού ολοκληρώθηκε χτες. Το ΔΣ στην ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να «προχωρήσει σε λύση της σύμβασης συνεργασίας με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών κ. Βασίλη Δανιήλ». Οι άσχημες εμφανίσεις, ο αποκλεισμός και εν γένει η αρνητική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτέλεσαν τη βάση ώστε εδώ και καιρό στην Ομοσπονδία να παρθεί η απόφαση που επισημοποιήθηκε τυπικά χτες.

Βέβαια, το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμα. «Ο τρόπος λύσεως της συνεργασίας θα εξαρτηθεί κατά τη διάρκεια συνάντησης που θα έχει τετραμελής αντιπροσωπεία της ΕΠΟ (κ.κ. Αλεξανδρίδης, Γκαγκάτσης, Κούκης, Χατζηαποστόλου) με τον κ. Δανιήλ άμεσα», όπως ανακοινώνεται από την ΕΠΟ. Γιατί; Ο καβαλιώτης τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε σκοπό να απομακρυνθεί από τον πάγκο πριν το Δεκέμβρη οπότε λήγει κανονικά το συμβόλαιό του, αφού ήθελε να πάρει όλα τα χρήματα που προέβλεπε η συμφωνία. Ετσι τα στελέχη της Ομοσπονδίας καλούνται να βρουν μια συμβιβαστική λύση και να πετύχουν κάποιο συμβιβασμό.

Επιπλέον, το ΔΣ επικύρωσε το σχέδιο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2001-2002. Στην Α' φάση της διοργάνωσης οι 44 ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν θα κληρωθούν σε 11 ομίλους των 4 ομάδων. Επικεφαλής σε κάθε όμιλο θα τεθούν οι 11 πρώτες ΠΑΕ στη βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2000-2001. Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται. Οι πρώτες 10 ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν εν συνεχεία απευθείας στη Γ' Φάση (16), ενώ η 11η που θα προκύψει από κλήρωση, θα συμμετάσχει σε διπλούς αγώνες με τις 11 δεύτερες των ομίλων. Οι νικήτριες των 6 ζευγαριών που θα προκύψουν μαζί με τις 10 πρώτες, που θα έχουν ήδη προκριθεί, θα περάσουν στη Γ' Φάση, όπου επίσης οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Ακολουθεί η Δ' Φάση (προημιτελικά) όπου, επίσης, οι αγώνες θα είναι διπλοί, στη συνέχεια η Ε' Φάση (ημιτελικά), με διπλούς αγώνες και πάλι και οι νικήτριες θα παίξουν στον τελικό. Σε περίπτωση κατά την οποία στον τελικό αναμετρηθούν μία ομάδα της Νότιας Ελλάδας και μία από τη Βόρεια Ελλάδα, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Εφόσον στον τελικό αναμετρηθούν δύο ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα, ο αγώνας επίσης θα διεξαχθεί στο Καυτατζόγλειο. Εάν στον τελικό αναμετρηθούν δύο ομάδες από τη Νότια Ελλάδα, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ