Σάββατο 23 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Κοντά στο μετάλλιο

Μια θέση στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεκδικήσει σήμερα το απόγευμα στη Βουδαπέστη η Εθνική ομάδα των γυναικών που αγωνίζεται στο μικρό τελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Ρωσία (17.00). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έχει ήδη πετύχει το στόχο του στη διοργάνωση, που ήταν η πρόκριση στις «τέσσερις» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και παράλληλα η εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα, θα προσπαθήσει τώρα να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Μπορεί στον ημιτελικό κόντρα στην Ιταλία οι Ελληνίδες παίκτριες να απογοήτευσαν καθώς υπέστησαν βαριά ήττα με 7-1, όμως όλοι στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν ότι σήμερα θα δείξουν μια διαφορετική εικόνα. Αλλωστε αυτό αποχτάει ιδιαίτερη σημασία, καθώς τα κορίτσια του Φώντα Μουδάτσιου θέλουν να σβήσουν τις άσχημες εντυπώσεις που προκάλεσε η ήττα και να δείξουν ότι οι πραγματικές τους δυνατότητες είναι πολύ υψηλότερες.. Δεν είναι η πρώτη φορά στην εν λόγω διοργάνωση που οι Ελληνίδες παίζουν με τις Ρωσίδες, αφού είχαν αναμετρηθεί και στην πρεμιέρα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε εκείνο τον αγώνα, αν και είχε πολύ καλή παρουσία, έχασε στο τέλος τη νίκη μέσα απ' τα χέρια του.

Επηρεασμένοι οι άνδρες....

Επηρεασμένη από την ήττα από την Ιταλία με 7-6 και όπως αυτή προήλθε φάνηκε η Εθνική μας των ανδρών στον αγώνα κατάταξης που έδωσε χτες με τη Ρωσία, από την οποία έχασε με 8-4. Οι διεθνείς μας φάνηκαν να μην έχουν ξεπεράσει το σοκ της ήττα από τους «Ατζούρι» στο τελευταίο δευτερόλεπτο (με γκολ του Ποστιλιόνε) αλλά και την κακή διαιτησία Κλόπερ και Λεν και χωρίς διάθεση υπέστησαν την ήττα από τους Ρώσους. Ετσι, πλέον το όνειρο της πέμπτης θέσης που οδηγεί απευθείας στη Φουκουόκα εξαφανίστηκε και τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την έβδομη θέση κόντρα στη Σλοβακία (13.00 ΕΤ-1). Τα επτάλεπτα: 2-1, 1-2, 0-3, 1-2. Ελλάδα, Θωμάκος, Γ. Αφρουδάκης, Χατζηθεοδώρου. Ρωσία Τσοκμακίτζε 3, Γκαρμπούζοφ 2, Ερίσοφ, Γκορσκόφ, Ρεκετσίνσκι

  • Οριστικοποιήθηκαν οι όμιλοι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα, τόσο για το τουρνουά των ανδρών, όσο και για αυτό των γυναικών. Οπως ανακοινώθηκε χτες στη Βουδαπέστη, οι άνδρες μετέχουν στον Β' όμιλο με αντιπάλους τις Γερμανία, Ουγγαρία, Καζακστάν, και οι γυναίκες στο Β' όμιλο με αντιπάλους τις Ιαπωνία, Αυστραλία, Ουγγαρία, Καναδά, Ολλανδία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ