Σάββατο 23 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Προσφυγών συνέχεια

Δύσκολες είναι οι ώρες στον ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα αντί να λύνονται ολοένα και αυξάνονται. Μετά τις τρεις προσφυγές, του Γεωργιάδη, του Κολομπούρδα και τελευταία του Ναλιτζή, το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Μπατατούδη με τον όμιλο Αργεντινών επιχειρηματιών αλλά και η κατ' αρχήν συμφωνία του για την παραχώρηση του Βενετίδη σε σύλλογο του εξωτερικού, έχουν αφήσει άναυδο τον τεχνικό του «Δικεφάλου», Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτά λοιπόν είναι που σκέφτεται ο Σερβοέλληνας και αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η περιβόητη συνάντηση που είχαν Μπατατούδης και Μπάγεβιτς είχε αίσιο τέλος με πολλές εγγυήσεις για τον τεχνικό.

Μετά λοιπόν από αυτές τις εξελίξεις, ο προπονητής του Κυπελλούχου Ελλάδας, φέρεται προβληματισμένος και μάλιστα δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Εκτός αυτού, ο Μπάγεβιτς έστειλε τελεσίγραφο στον Μπατατούδη, τονίζοντάς του: «Πρόεδρε, δεν πάει άλλο. Τελευταία προθεσμία είναι μέχρι τις 8 Ιουλίου. Δεν μπορώ να σε περιμένω άλλο αν δε βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα». Αυτή η εξέλιξη, με τις φήμες για ανάληψη της θέσης του ομοσπονδιακού τεχνικού από τον Σερβοέλληνα ήρθαν και βάρυναν ακόμα περισσότερο την ήδη βεβαρημένη ψυχολογία των φίλων της ομάδας.

Πάντως, ο Γιώργος Μπατατούδης ακόμα περιμένει μήπως και αναθερμανθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αυτού και του Βασίλη Τσάκα, που ως γνωστών αποτελεί τον εκπρόσωπο του ομίλου που προτίθεται να αγοράσει τον ΠΑΟΚ. Αυτό που όλοι όμως φοβούνται είναι η αντίδραση των φίλων της ομάδας, καθώς χτες είχαν σύσκεψη για τις περαιτέρω ενέργειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ