Παρασκευή 12 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Χιλιάδες λαού και στη Θεσσαλονίκη

Καθαρή απάντηση ότι δε συμβιβάζεται με το μαύρο μέλλον της φτώχειας και της εξαθλίωσης, της δουλειάς χωρίς δικαιώματα μέχρι το θάνατο, της δικής του χρεοκοπίας για να κερδίζουν τα μονοπώλια, έστειλε χτες ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν μαζικά στο συλλαλητήριο δεκάδων σωματείων και φορέων της πόλης.

Χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, αγρότες, γυναίκες, φοιτητές και σπουδαστές των ΑΕΙ και των δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, πήραν θέση πίσω από τα πανό των σωματείων, των Λαϊκών Επιτροπών, των φορέων της κοινωνικής συμμαχίας. Μαζί τους, εργάτες από χώρους δουλειάς που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, όπως οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Διακονία», οι εργολαβικοί του νοσοκομείου «Παπανικολάου», οι εργαζόμενοι της χημικής βιομηχανίας «Καρίνα».

Στη συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου, μίλησε ο Κώστας Ηλιού, από τη Γραμματεία Μετάλλου του ΠΑΜΕ και χαιρέτισε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της «Coca - Cola» στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.


Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση και την πορεία στη Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση και την πορεία στη Θεσσαλονίκη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ