Τετάρτη 24 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με το βλέμμα στραμμένο στα «επενδυτικά πακέτα»

«Με αποφασιστικότητα και συνεργασία, μπορεί πράγματι η υπερ-φορολόγηση να αποκτήσει πρόσκαιρο χαρακτήρα και να αντικατασταθεί από παρεμβάσεις φιλικές για την ανάπτυξη», τόνισε σε χτεσινή δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θ. Φέσσας. Παράλληλα, σημείωσε πως «ο ΣΕΒ στήριξε και θα στηρίξει έμπρακτα μια συμφωνία ανάπτυξης και προοπτικής για την ελληνική οικονομία, που θα προτάξει τις διαρθρωτικές αλλαγές, θα περιορίσει τις δαπάνες».

Να σημειωθεί ότι η νέα αντιλαϊκή συμφωνία, πέρα από τη διασφάλιση της αναχρηματοδότησης προς το ελληνικό αστικό κράτος, συνδυάζεται με τα διάφορα «επενδυτικά πακέτα» της ΕΕ, που προορίζονται για την ενίσχυση των εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων.

Σε κάθε περίπτωση, όρος και προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι το κλείδωμα της συμφωνίας, η ψήφιση και εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι χαρακτηριστική η διατύπωση του ΣΕΒ, σύμφωνα με τον οποίο «η εθνική ευθύνη όλων των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου απαιτεί σήμερα ενότητα, συνεργασία και αποφασιστικότητα για να προχωρήσουμε μπροστά και να μη χαθούν και άλλες ευκαιρίες»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ