Πέμπτη 30 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Κριτική στον Τσίπρα για τη συνέντευξή του

«(...) η συνέντευξη του Πρωθυπουργού δεν έδωσε καμία απάντηση στα εκατομμύρια των Ελλήνων που αγωνιούν για την τύχη της χώρας», σχολιάζει το Ποτάμι, αναφορικά με τα όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας στη συνέντευξή του:

«Τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη στην κοινωνία; Τι θα γίνει με τους νέους φόρους; Πώς θα πληρωθούν οι δάσκαλοι για τα σχολεία; Πώς θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία; Πώς θα αποτρέψουμε την εκτίναξη της ανεργίας σε νέα ύψη; Πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η απόφασή του να κλείσει τις τράπεζες; Πώς θα επιβιώσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις;».

Παραπέρα, το Ποτάμι υπενθυμίζοντας την «αντιμνημονιακή συνθηματολογία» του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Δεν είναι της ώρας να θυμίσουμε και να συζητήσουμε "ποιος έλεγε τι" όλα αυτά τα χρόνια αλλά καλό θα ήταν ο κ. Τσίπρας να μην προκαλεί. Και ο ισχυρισμός του "δεν είπαμε ότι θα σκίζαμε τα μνημόνια" μόνο πρόκληση στη μνήμη των Ελλήνων μπορεί να θεωρηθεί. Ολοι οι υπουργοί του με αυτό το σύνθημα έκαναν καριέρα και ο ίδιος με αυτή την υπόσχεση έγινε Πρωθυπουργός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ