Κυριακή 23 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • Από σήμερα και κάθε Κυριακή πρωί θα διεξάγεται το 2ο Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής 2000, που διοργάνωσε η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής. Το σύστημα είναι απλό νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ισχύει το σύστημα Βερολίνου (1η σκακιέρα 4 πόντους, 2η 3 πόντους, 3η 2 πόντους και 4η 1 πόντος). Σε νέα ισοπαλία, περνάει η ομάδα που στην πρώτη σκακιέρα αγωνίστηκε με τα μαύρα. Επιτροπή των αγώνων: Χρήστος Πιλάλης, Τάκης Δρεπανιώτης, Ανδρέας Κοφίδης, Πέτρος Κολυβάς. Μερικά ζευγάρια: Χολαργός - «Μάτι» Αττικής, Αρης Νικαίας - Πανελλήνιος, ΚΕ Ομιλιών - Κρυστάλλης, ΟΦΟ Νικαίας - Αιγάλεω, Αγ. Σοφία - Πειραϊκός, Κορυδαλλός - Πηγ. Κυψέλης.
  • «Τριανδρία 2000». Στις 26 του Γενάρη στο νέο εντευκτήριο της Τριανδρίας - Κέντρο Νεότητας, 2ος όροφος, Σπ. Μουστακλή 1, τηλ. 951.581 - θα διεξαχθεί σε ομίλους των 8 σκακιστών (σύστημα «Πουλ»), το 1ο Ατομικό Πρωτάθλημα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μέχρι αύριο στα τηλ. και fax 951.581. Μπορείτε να αφήσετε στον τηλεφωνητή το ονοματεπώνυμο και το σύλλογο που ανήκετε.
  • Στα πλαίσια του «Ικαρος 2000», εκτός από το Πρωτάθλημα ΥΜ που διεξάγεται στην οδό Μαυρομματαίων, θα διεξαχθούν επίσης: Το Διεθνές Σεβενίγκεν Ανδρών - Γυναικών κάθε Σάββατο - Κυριακή 17.00-23.00, από 30 Γενάρη μέχρι 11 Μάρτη. Το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ομοσπονδιακών Μετρ κάθε Παρασκευή και Δευτέρα από 4 μέχρι 28 Φλεβάρη. Το Κύπελλο των Νικητών, σύστημα νοκ-άουτ διπλών συναντήσεων. Κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Παρασκευή, με έναρξη 1 Μάρτη.
  • Παράλληλα με την τελική φάση του Εσωτερικού Πρωταθλήματος των σκακιστικών σωματείων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων άρχισε και ένα εσωτερικό τουρνουά κοριτσιών κάτω των 12 χρόνων, με τα παρακάτω αποτελέσματα: Τρίγκου - Τσαρουχά Ξ. 0-1, Αγαπητού - Σολάνου 0-1, Λιάκη - Βουγιουκλάκη 1-0 και Τσαρουχά Μαρ. - Προβατοπούλου 0-1.
  • Κυκλοφόρησε το 29ο και αναμένεται το 30ό (έκπληξη για τους συνδρομητές..!) τεύχος του γνωστού σκακιστικού περιοδικού «Το ΣΑΧ». Αναλύει παρτίδα παγκόσμιου πρωταθλήματος, ο ισχυρότερος Ελληνας GM Βασίλης Κοτρωνιάς. Με επιλεγμένες παρτίδες από διεθνή τουρνουά, με το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2000, φωτογραφικό ρεπορτάζ, το σκάκι στα δημοτικά σχολεία κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ