Κυριακή 23 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` Εθνική
«Μάχες» κορυφής

Νίκη επί της Λάρισας, που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλουν οι παίκτες του Αθηναϊκού
Νίκη επί της Λάρισας, που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλουν οι παίκτες του Αθηναϊκού
Τα βλέμματα, στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα, είναι στραμμένα στις ομάδες που κυνηγάνε την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια». Τα Γιάννινα έχουν σχετικά επικίνδυνη έξοδο, καθώς αντιμετωπίζουν την Ελευσίνα, που στην έδρα της είναι ισχυρή. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και τόσο καλοί μακριά από την έδρα τους. Η νίκη είναι σημαντική και για τους δύο. Τα Γιάννινα θέλουν να διατηρήσουν την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ η Ελευσίνα ν' απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη ζώνη».

Από την άλλη, το Αιγάλεω φιλοξενείται στο Αίγιο και αναμένεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι, καθώς οι τρεις βαθμοί είναι ό,τι καλύτερο γι' αμφότερους τους αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι δε θέλουν να χάσουν την επαφή τους με τους πρωτοπόρους και το Αιγάλεω θέλει να πλησιάσει το «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Τη διαφορά από την κορυφή θέλουν να καλύψουν και οι Σέρρες, που αντιμετωπίζουν στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση, αλλά και ο Αθηναϊκός, που υποδέχεται τη Λάρισα. Το παιχνίδι του Βύρωνα είναι ντέρμπι καθώς και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται κοντά στην κορυφή, ενώ ο αγώνας της Καρδίτσας θεωρητικά είναι τυπικής διαδικασίας, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Βέροια υποδέχεται τον ουραγό Εθνικό και στη Ρόδο ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον τοπικό Ιάλυσο, όπου αναμένεται να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα. Στη Νάουσα η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Καλλιθέα θέλοντας να ξεπεράσει τις κακές κριτικές για τους αποτυχημένους εντός έδρας αγώνες. Ο Πιερικός στην προσπάθειά του να προσθέσει πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του επιθυμεί νίκη απέναντι στον Αγ. Νικόλαο και ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την Καλαμαριά σε έναν αγώνα «ζωής και θανάτου» και για τις δύο ομάδες καθώς βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» η μια από την άλλη.

Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15.00 εκτός από τον αγώνα του Πιερικού που ξεκινάει στις 14.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ