Τρίτη 4 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
Σε οριακή κατάσταση το Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπως προέκυψε και από την περιοδεία που έκανε πρόσφατα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Γ. Μαρίνο, που συναντήθηκε με εκπροσώπους της Διοίκησης. Πριν από δύο περίπου μήνες, το ΚΚΕ είχε χτυπήσει «καμπανάκι κινδύνου», με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, επικεντρώνοντας μεταξύ άλλων στο κλείσιμο του χειρουργικού τμήματος,

Με ανακοίνωσή της, η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής να παλέψει για την περιφρούρηση και διαφύλαξη της λειτουργίας του νοσοκομείου και να διεκδικήσει:

  • Πλήρη λειτουργία του χειρουργικού τμήματος και ενίσχυση με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.
  • Να καλυφθούν τα κενά σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, με προσλήψεις μόνιμων και πλήρους απασχόλησης εργαζομένων.
  • Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών γιατρών και όλων όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο με ελαστικές μορφές απασχόλησης.
  • Χρηματοδότηση του Νοσοκομείου, από τον κρατικό προϋπολογισμό για την προμήθεια του απαραίτητου σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμων.
  • Να καταργηθεί κάθε συμμετοχή και πληρωμή για ιατρικές, εργαστηριακές εξετάσεις, φάρμακα και νοσηλεία για όσους προσέρχονται να εξεταστούν, ή να κάνουν αναγκαίες θεραπείες ή επεμβάσεις, ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένοι ή ανασφάλιστοι, Ελληνες ή μετανάστες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ