Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Αύριο, Παρασκευή

Οι ΤΟ Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Πουλάκου» στις Αιγιές Γυθείου, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 8/8

Στην Αγιάσο, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή 9/8

-- Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ στην Αγιάσο οργανώνει εκδήλωση μνήμης για τον Στρατή Γζωντέλη ή Τινό, στη θέση «Μποορός». Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο Σταυρί στις 10 π.μ.

-- Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς Αγιάσου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα, με θέμα: «Στη Μάνα του Αντάρτη». Θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και έκθεση βιβλίου.

-- Οι ΤΕ Πάτρας και Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τους μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στα Σουδενά Καλαβρύτων. Θα μιλήσει ο Σταμάτης Ανδριόπουλος, μέλος της ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τη δράση του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ και τη ναζιστική θηριωδία στα Καλάβρυτα. Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκά και αντάρτικα τραγούδια από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

-- Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Χέρσου - Δοϊράνης διοργανώνουν συνεστίαση - πολιτική εκδήλωση στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα του Μουστάκα στο Δροσάτο. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 10/8

Σε πολιτική εκδήλωση στα Παλαιά Ρούματα στα Χανιά, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία (καφενείο Κατζάκη) θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Την Τετάρτη 12/8

Σε συγκέντρωση της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στα Καλύβια Μονοφατσίου, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης.

Την Κυριακή 16/8

Οι ΤΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για την προσφορά των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και στον ΔΣΕ, στις 11.30 π.μ., στο Ηρώο του χωριού Αγ. Βασιλείου Κυνουρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ