Παρασκευή 16 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ.-- Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, που ολοκλήρωσε χτες διήμερη επίσκεψη στο Μαυροβούνιο, εξήρε τις μεταρρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση της χώρας στο πλαίσιο εξυπηρέτησης μονοπωλίων που επωφελούνται από την πιθανότητα ένταξης στο ΝΑΤΟ, καθώς στη διάσκεψη κορυφής του Δεκέμβρη αναμένεται να πάρει πρόσκληση για ένταξη στο Βορειοατλαντικό Σύμφωνο.

ΛΟΝΔΙΝΟ.-- Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε χτες πως η επαναδιαπραγμάτευση των όρων παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ θα επιταχυνθεί τους ερχόμενους μήνες και πως θα παρουσιάσει τι αλλαγές επιθυμεί στις αρχές Νοέμβρη.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.-- Ο ιός του «Εμπολα» μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει στο σπέρμα πρώην ασθενών τουλάχιστον εννιά μήνες μετά τη μετάδοσή του διαπιστώνει νέα έρευνα Αμερικανών ερευνητών που καταδεικνύει την ανάγκη για μια πιο μακροπρόθεσμη ιατρική παρακολούθηση ανθρώπων που επέζησαν της νόσου.

ΡΩΜΗ.-- Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία, σε περιοχές της οποίας (κύρια στο νότο) εκδηλώνεται σφοδρή κακοκαιρία, ποτάμια υπερχείλισαν και σημειώθηκαν κατολισθήσεις σε βουνοπλαγιές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ