Τετάρτη 28 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Δραστηριότητα σωματείων
  • Σε αρχαιρεσίες προχωρά το Σωματείο Νέων Τεχνολογιών και Τηλεπικοινωνιών Ν. Αχαΐας «Η Ενότητα», την Παρασκευή 30 Οκτώβρη (1 μ.μ. έως 9 μ.μ.) και το Σάββατο 31 Οκτώβρη (1 μ.μ. έως 8 μ.μ.) στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.
  • Εκδήλωση - συζήτηση αφιερωμένη στην 28η Οκτώβρη, με θέμα «Ο φασισμός τότε και τώρα», διοργανώνουν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας και ο Σύλλογος Γυναικών Δράμας σήμερα, Τετάρτη 28/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Δράμας.
  • Σε Συνέλευση προχωρά το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής, Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού την Κυριακή 1 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (3ος όροφος). Θα συζητηθούν θέματα όπως το μισθολογικό, το Ασφαλιστικό, οι ΣΣΕ και η οργάνωση της απεργίας.
  • Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, την Τετάρτη 4/11, στις 4.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Royal Olympic» (Αθανασίου Διάκου 28, στάση Μετρό «Ακρόπολη»).
  • Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί σωματεία, εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους, σε πλατιά σύσκεψη που οργανώνει τη Δευτέρα 2 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και η προετοιμασία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη. Επίσης, στη σύσκεψη θα συζητηθεί και η εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου για το κίνημα των βυρσοδεψεργατών του νησιού, που θα γίνει στις 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ.
  • Δωρεάν μαθήματα στήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Στέκι Εργαζομένων, Ανέργων και Νέων. Μαθητές και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6974.888.257 (Ειρήνη) - 6970.995.807 (Βασίλης) και στο «Στέκι» Δευτέρα - Παρασκευή από 7 μ.μ. έως 8 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ