Τετάρτη 28 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκδηλώσεις - κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό

Σε κινητοποίηση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα στην Κοινωνική Ασφάλιση, καλούν η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και οι Σύνδεσμοι Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και Πειραιά. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα γίνει την Τρίτη 3 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15) και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας. Τις προηγούμενες μέρες στο «Ριζοσπάστη» είχε ανακοινωθεί λάθος η ημερομηνία της κινητοποίησης για χτες.

Επίσης, σε συγκέντρωση με θέμα τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό και την απάντηση που πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι στα σχέδια κυβέρνησης και ΕΕ, καλεί η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω, την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Εκδήλωση - συζήτηση «για αυτά που ετοιμάζουν στο Ασφαλιστικό και τις επιπτώσεις του στη ζωή εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων» οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας, την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου (Χαριλάου 30).

Τέλος, εκδηλώσεις ενημέρωσης για τις εξελίξεις σε Ασφάλιση και Υγεία διοργανώνει σε νοσοκομεία και η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της απεργίας. Η πρώτη από αυτές θα γίνει την Πέμπτη 29 Οκτώβρη, στις 12.30 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Σωτηρία», με ομιλητή τον Θωμά Κακκαβά, μέλος της Γραμματείας Ασφαλιστικού του ΠΑΜΕ. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί την Τετάρτη 4 Νοέμβρη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και την Τρίτη 10 Νοέμβρη στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ