Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Παρεμβάσεις του ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ» στη Σίφνο

Το ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ», πρόγραμμα θεραπείας για έφηβους/νεαρούς ενήλικες χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους, συνδιοργανώνει με άλλους φορείς παρέμβαση ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης ανοιχτή προς το κοινό στο Δήμο Σίφνου.

Η παρέμβαση αποτελείται από τρεις δράσεις: Τρίτη 10 Νοέμβρη παρέμβαση ενημέρωσης σε σχολεία της Σίφνου. Τετάρτη 11 Νοέμβρη στις 7.30 το απόγευμα, ομιλία ανοιχτή προς το κοινό, με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου, της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ "ΣΤΡΟΦΗ"».Πέμπτη 12 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. συναυλία με την «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ», ένα νεανικό σχήμα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της Κοινότητας «ΣΤΡΟΦΗ». Ο χώρος διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι το Ιδρυμα ΠΡΟΚΟΥ.

Το ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ» με έδρα την Αθήνα απευθύνεται σε εφήβους 13 - 21 ετών και τις οικογένειές τους. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης με ξενώνα ώστε να μπορεί επίσης να υποστηρίζει εφήβους από την επαρχία, χωρίς οικογενειακή στήριξη ή που παραπέμπονται από δημόσιες υπηρεσίες και χρειάζονται άμεση παρέμβαση. Επιπλέον, για τις οικογένειες που προέρχονται από την περιφέρεια, λειτουργεί ξενώνας διαμονής δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης προσέλευσης όσων επιθυμούν να ζητήσουν βοήθεια και στήριξη, χωρίς η γεωγραφική απόσταση να αποτελεί εμπόδιο. Τηλέφωνα επικοινωνίας - για τους εφήβους: 210.8820.277, για τις οικογένειες - φίλους: 210.8840.862.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ