Σάββατο 7 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συγκεντρώσεις και πικετοφορίες στις γειτονιές

Από τη χτεσινή πικετοφορία στην Κυψέλη
Από τη χτεσινή πικετοφορία στην Κυψέλη
Πολύμορφη δράση για την επιτυχία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη αναπτύσσουν οι Λαϊκές Επιτροπές στις συνοικίες της Αττικής, με εξορμήσεις, πικετοφορίες, τοπικές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

  • Πικετοφορίες

Σήμερα, Σάββατο: Στο Περιστέρι, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου. Στο Ιλιον, στις 11 π.μ. στην πλατεία Ιλίου. Στην Πετρούπολη, στις 11 π.μ. στην πλατεία «Ηρώ». Στο Χαϊδάρι, στις 11 π.μ. στο Παλατάκι. Στην Καλλιθέα, στις 11 π.μ., στην πλ. Δαβάκη. Στο Νέο Ηράκλειο, στις 11.30 π.μ. στο σταθμό ΗΣΑΠ. Στην Αγία Παρασκευή, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία. Στην Καισαριανή, στις 11 π.μ., στο παλιό τέρμα. Στου Ζωγράφου, στις 11 π.μ., στην πλατεία Τερζάκη. Στο Βύρωνα, στις 12 μ., στο πάρκο Καραολή - Δημητρίου (έναντι Δημαρχείου). Στην Ηλιούπολη, στις 12 μ. στην πλατεία Κανάρια. Στο Ελληνικό, στις 11 π.μ., στην πλατεία Σουρμένων. Στον Αγ. Δημήτριο, στις 12 μ., στο σταθμό του μετρό «Δάφνη».

Την Τρίτη 10 Νοέμβρη: Στην Αγία Βαρβάρα, στις 6 μ.μ., Ελ. Βενιζέλου και Κρήτης. Στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Ανδρέα (Λαμπρινή).

  • Αλλες δραστηριότητες

Τη Δευτέρα 9/11: Στις 8.30 π.μ., οι Λαϊκές Επιτροπές Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης καλούν σε κινητοποίηση στην Εφορία Ν. Ιωνίας. Στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας.

Την Τρίτη 10/11: Στις 8.30 π.μ. η Ενωση ΕΒΕ του Ν. Ηρακλείου και οι Επιτροπές Αγώνα των ΕΒΕ της Ν. Ιωνίας και Μεταμόρφωσης καλούν σε κινητοποίηση στον ΟΑΕΕ του Ν. Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ