Τρίτη 17 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Παρέμβαση στη ΔΕΗ από Λαϊκές Επιτροπές του Πειραιά

Από τη διαμαρτυρία στη ΔΕΗ στα Καμίνια
Από τη διαμαρτυρία στη ΔΕΗ στα Καμίνια
Παρέμβαση στη ΔΕΗ στα Καμίνια έγινε, χτες το πρωί, από τις Λαϊκές Επιτροπές της πειραιώτικης περιφέρειας, απαιτώντας να σταματήσει το πογκρόμ διακοπών ρεύματος που έχει θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Το σύνθημά τους στα πανό και στην ανακοίνωση που μοίραζαν στον κόσμο ήταν: «Καμιά διακοπή ρεύματος σε εργατική - λαϊκή οικογένεια».

Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με την προϊσταμένη του καταστήματος της ΔΕΗ, αλλά και τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). Ο τελευταίος ξεκαθάρισε προκλητικά ότι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα», προκειμένου να αποτραπούν διακοπές στα λαϊκά σπίτια και παρέπεμψε στο υπουργείο Ενέργειας, όπου «παίρνονται - όπως τους είπε - οι πολιτικές αποφάσεις». Ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει το παραμικρό στοιχείο σχετικά με τις εντολές διακοπών που έχουν εκδοθεί. Να σημειωθεί ότι από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στα Καμίνια εκδίδονται οι εντολές για τη διακοπή ρεύματος σε όλη την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά.

Οι Λαϊκές Επιτροπές καλούν στην οργάνωση της πάλης «για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα λαϊκό σπίτι. Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αμεσα να υπάρξει μείωση. Να διαγραφούν τα χρέη λαϊκών νοικοκυριών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ